De schoonheidssalon van Pijnacker, Salon Groesbeek.

Voor een ontspannen moment, een bijzondere gelegenheid of een gerichte behandeling bent u bij Salon Groesbeek aan het juiste adres. Een behandeling in onze schoonheidssalon kan wonderen doen voor uw huid. Met een divers scala aan verzorgingen en de goed opgeleide schoonheidsspecialisten, laten wij uw huid stralen.

In onze schoonheidssalon kunt u terecht voor een op uw huid gerichte gezichtsbehandeling. Het harsen van benen, bovenlip of de kin, wimperextensions, het epileren van wenkbrauwen en het verven van wimpers. Natuurlijk ook de klassieke gezichtsbehandeling, behandeling van de acnéhuid, een clear skin behandeling, lymphedrainage, peeling of een complete lichaamsbehandeling.

Wellicht heeft u een belangrijke afspraak, een jubileum te vieren of wilt u zich laten inspireren? Wij kunnen ervoor zorgen dat u op uw best voor de dag komt in de door u gewenste stijl met de producten van Malu Wilz voor make-up, visagie en manicure.

In onze behandelingen werken wij met de producten van het cosmetica-huis Sans Soucis uit Baden-Baden. Sans Soucis wordt al 45 jaar in Nederland geïmporteerd en kenmerkt zich door de rijke ervaring in de ontwikkeling van de gezichts- en lichaams crème’s. 

Wij volgen de laatste ontwikkelingen en combineren deze graag met persoonlijke aandacht en deskundigheid.